Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، فاطمه سیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به مناسبت هفته پژوهش در نشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام اینکه پژوهش یک موضوع بسیار مهمی است که همه کشور‌ها به آن توجه ویژه‌ای دارند، گفت: امسال در حالی هفته پژوهش را پشت سر می‌گذرانیم که همه دنیا برای ساخت واکسن کرونا چشم به پژوهشگران دوخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به اقدامات صورت گرفته در بخش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و افزود: امسال رشد علمی شاخص h دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از رتبه ۱۴ به ۲۰ رسیده است.

سیدی تصریح کرد: تعداد طرح‌های پژوهشی مرتبط با کرونا، حدود ۵۰ درصد افزایش داشته است که دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یکی از دانشگاه‌های پیشگام در طرح‌های پژوهشی مصوب مرتبط کرونا در سطح کشور است.

او با اشاره به مقالات بین المللی بیان داشت: در سال ۹۹ دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بخش مقالات بین المللی ۳۰ درصد افزایش داشته است.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در حوزه فناوری، مجوز مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت صادر شده و تعداد ۱۰ واحد فناور در این مرکز مستقر هستند.

سیدی افزود: تفاهم نامه‌هایی به صورت جداگانه با سازمان صنعت، معدن و تجارت و صندوق پژوهش و فناوری استان منعقد شده که بیش از ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار را در اختیار واحد فناور قرار دادند تا پژوهشگران بتواند پروژه‌های خوبی را در این حوزه اجرا کنند.

او تصریح کرد: امسال در حوزه فناوری لانه حیوانات مرکز تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تاسیس شد که این موضوع، کمک بسیار بزرگی برای پژوهش‌های پایه‌ای پژوهشگران است.

سیدی به موضوع عقرب گزیدگی در منطقه جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: یکی از معضلات بزرگ ما در منطقه، عقرب گزیدگی است که در بخش تحقیقات تصمیم گرفتیم بخشی از لانه حیوانات را به حشره شناسی اختصاص دهیم و خوشبختانه در این بخش اقدامات خوبی صورت گرفته است.

او افزود: اقدام به راه اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شده است که در این بخش، بیش از ۴ میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده است و این آزمایشگاه به زودی راه اندازی می‌شود.

سیدی درخصوص راه اندازی واحد توسعه تحقیقات بالینی نیز تصریح کرد: واحد توسعه تحقیقات در بیمارستان امام خمینی جیرفت راه اندازی شده تا اعضای هیئت علمی دانشگاه و افرادی که در حوزه بالینی مشغول به فعالیت هستند به راحتی بتوانند پژوهش‌های خود را انجام دهند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در سال ۹۹، چهار عنوان کتاب به همت اعضای هیئت علمی به نگارش درآمده و حدود هزار و ۳۰۰ جلد کتاب به میزان بیش از ۵۰ میلیون تومان برای کتابخانه‌های دانشگاه خریداری شده است.

سیدی از برگزاری ۲ کنگره ملی در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد و با اعلام اینکه کنگره ملی دانشجویی سلامت و باروری زنان، ۲۶ آذر به صورت مجازی برگزار می‌شود، افزود: همایش ملی سلامت و کشاورزی نیز با همکاری دانشگاه جیرفت در اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد.

او لازمه موفقیت کار پژوهشگران را تامین هزینه کافی با در اختیار داشتن امکانات لازم دانست.

سیدی تأکید کرد: تمام اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها باید برای حل مشکلات، خود را دخیل بدانند و در این امر همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تحقیقات و فناوری تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۶۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • خودرو پژو در جیرفت طعمه حریق شد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی