Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@12:32:29 GMT

برنامه های پژوهشی آینده بشر را تضمین می کند 

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۹۴۵۹

برنامه های پژوهشی آینده بشر را تضمین می کند 

اصغر مکارم گفت: آنچه آینده بشر را تضمین می‌کند، برنامه های پژوهشی است و کلیه کشورهای دنیا تلاش دارند با در دست گرفتن، تحقیقات که زیربنای توسعه سالم و متوازن است در این زمینه عقب نمانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز ۲۵ آذر جلسه تجلیل از پژوهشگران برتر  دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





«اصغر مکارم» در این جلسه، گفت: جمعیت قریب یک میلیونی در جنوب کرمان در یک اقلیم وسیع با پتانسیل های متعدد در حوزه های کشاورزی، تغذیه و پزشکی که حوزه های مرتبط به یکدیگر هستند فضا را برای علاقهمندان پژوهش فراهم کرده است.
 



رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان این مطلب که در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت علی رغم تنگناهایی که داشتیم کسی به دلیل عدم منابع از پژوهش بازنمانده است، افزود: آنچه آینده بشر را تضمین می‌کند، برنامه های پژوهشی است و کلیه کشورهای دنیا تلاش دارند با در دست گرفتن، تحقیقات که زیربنای توسعه سالم و متوازن است در این زمینه عقب نمانند.
 



وی تصریح کرد: در وضعیت کنونی در بحث واکسن کووید 19 تلاش بسیاری در دنیا در حال انجام است از کشورهای توانمند تا جهان سوم دست به کار شده اند و ما نیز علی رغم گرفتاری های خاص کشور برنامه های خوبی در این زمینه داریم.
 



مکارم بیان کرد: خوشبختانه با عنایت خداوند متعال و حمایت های مقام معظم رهبری توانستیم در بحث درمانی و تحقیقاتی حرف برای گفتن داشته باشیم شهادت شهید محسن فخری نشان می دهد که در کشور اقدامات مهمی انجام شده است.




رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان این مطلب که تحقیقات مسیر آینده یک ملت را مشخص می کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر وزارت بهداشت تحقیقات را به سمتی که دردی از مردم دوا کند برده است، هنر تحقیقات نشان دادن مسیر صحیح یک پروژه اجرائی است.

 


وی با اشاره به این که امروز کووید 19 یک معضل جهانی است و علی رغم مشکلاتی که این بیماری به وجود آورده، دستاوردهایی نیز داشته است، ابراز کرد: یکی رزمایشی بود تا کشور آمادگی خوبی برای مقابله با هر نوع بلایایی کسب کند، طی چهل سال گذشته بعد از دوران دفاع مقدس هیچ گاه اینقدر کنار یکدیگر قرار نگرفتیم که بزرگترین حسن این حرکت است که ما را کار آزموده می کند.



وی در خاتمه با بیان این مطلب که موفقیت ها و دستاوردهای معاونت تحقیقات دانشگاه قابل تقدیر است، عنوان کرد: جنوب کرمان به لطف خداوند و با همکاری مردم و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی موج های اپیدمی وضعیت مناسبی داشته است و در حال حاضر از نظر بیماری، جمعیت، درمان و امکانات و تجهیزاتی که فراهم شده است می‌توان گفت؛  بهترین وضعیت در استان را داریم.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته پژوهش و فناوری کرونا پژوهش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۹۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • انتقال آب خام به جیرفت تا ۲ سال آینده
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد