Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، اصغر مکارم روز دوشنبه در آیین اختتامیه جشنواره ملی، فرهنگی و هنری نماز، نیایش، کرونا و مدافعان سلامت گفت: برگزاری این جشنواره توفیقی برای دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بود تا شاهد انجام فعالیت فرهنگی جدیدی باشیم.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را لبیک به سخنان مقام معظم رهبری در زمینه ثبت فداکاری‌های دوران کرونا عنوان کرد و بر تاثیر دعا و نیایش در شرایط کرونایی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در چندین سخنرانی بر ارتباط با معبود و دعا برای کمک به انسان‌ها در شرایط کرونایی تاکید کردند لذا این موضوع، اهمیت دعا و نیایش را در روزهای کرونایی نشان می‌دهد.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، مثل شهید آوینی صحنه‌های فداکاری ثبت و ضبط شود لذا جشنواره ملی، فرهنگی و هنری نماز، نیایش، کرونا و مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت فرصتی برای تحقق این فرمایش رهبری بود.

مکارم افزود: فعالیت‌های ایثارگرانه در شرایط کرونایی باید ثبت و ضبط شود تا آیندگان این فداکاری‌ها را از یاد نبرند و بی شک ثبت هنرمندانه فعالیت‌های ایثارگرانه نقش مهمی در درک بهتر آیندگان از این شرایط دارد.

وی به درگیری تمامی کشورهای دنیا با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: کشور ما در حالی که نسبت به دیگر کشورهای پیشرفته از لحاظ امکانات در شرایط مساوی قرار نداشت ولی شاهد فوتی‌های کمتری بود.

او عملکرد خوب کشور را در زمینه مقابله با کرونا را نتیجه استفاده از تجربه خوب بسیج و همدلی همه دستگاه‌ها دانست و رزمایش مقابله با کرونا را بزرگترین رزمایش پس از جنگ هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد.

جشنواره ملی نماز در علوم‌پزشکی جیرفت نخستین جشنواره معنوی کشور بود

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز که به صورت ویدئوکنفرانس میهمان این آیین بود از برگزاری ۱۶ جشنواره فرهنگی در سطح دانشگاه‌های کشور طی سال جاری خبر داد و جشنواره ملی، فرهنگی و هنری نماز، نیایش، کرونا و مدافعان سلامت دانشگاه علوم‌پزشکی جیرفت را نخستین جشنواره معنوی کشور اعلام کرد.

 حسن زائری لطف از رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های جیرفت برای برگزاری این جشنواره تشکر کرد و گفت: آثار بسیار خوبی به این جشنواره رسید.

جشنواره ملی نماز علوم‌پزشکی جیرفت فعالیتی شاخص بود

معاون فرهنگی سیاسی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها نیز جشنواره ملی، فرهنگی و هنری نماز، نیایش، کرونا و مدافعان سلامت دانشگاه علوم‌پزشکی جیرفت را فعالیتی شاخص در بخش فرهنگی و مذهبی برشمرد و گفت: این جشنواره در زمینه ترویج مکتب قرآن برگزار شد.

حجت‌الاسلام علی تقوی افزود: ترویج مفاهیم دینی با استفاده از ابزار فرهنگی نقش تاثیرگذارتری دارد از این رو باید از این ظرفیت ها بیشتر استفاده شود.

معاون استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هم در پایان این نشست گفت: نفرات برتر این جشنواره در ۶ رشته به ترتیب مقام های اول تا سوم، یک میلیون تومان، ۸۰۰ هزار تومان و ۶۰۰ هزار تومان هدیه نقدی دریافت کردند.

حجت‌الاسلام اصغر شاهرخی افزود: شاخص‌های امتیاز دهی داوران بر اساس شیوه نامه و رعایت عدالت و بی طرفی و نگاه فنی و تکنیکی به آثار بود.

وی تصریح کرد: این جشنواره در ۲ بخش ادبی و هنری و در رشته های عکس، نقاشی، فیلم و کلیپ، شعر، خاطره و دل‌نوشته برگزار شد.

حجت‌الاسلام شاهرخی خاطرنشان کرد: استعانت از صبر و نماز، کرونا و ایثارگری مدافعان سلامت، کرونا ارتباطات اجتماعی و عبور از بحران، کرونا توسل و نیایش و همچنین کرونا توکل و امید به آینده از محورهای این جشنواره ملی بود.

وی به نفرات برگزیده جشنواره ملی " نماز، نیایش؛ کرونا و مدافعان سلامت" اشاره کرد و گفت: نفرات برتر در رشته نقاشی به ترتیب فاطمه شفیعی، مهسا اقدامی و هادی کامیاران بودند.

معاون استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: در بخش عکس علی نجات بخش از دانشگاه نجف آباد اصفهان، فاخته جلایر نژاد از دانشگاه علمی و کاربردی اراک و مرتضی پناهی از دانشگاه روزبه زنجان به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند که در این بخش نیز محمدرضا براهام از دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به عنوان عکاس شایشه تقدیر انتخاب شد.

وی نفرات برتر رشته شعر را به ترتیب فاطمه شهدادی ( عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت)، مجتبی صفدری از گیلان و سلیم غلامی بروجنی از پیام نور دلیجان اعلام کرد.

حجت‌الاسلام شاهرخی به نفرات برتر بخش خاطره اشاره کرد و عباس عرفانی مهر از قم، پوریا اسکندرزاده از تهران و زهرا سادات مشکانی از دانشگاه حکیم سبزواری را جزو نفرات برتر این رشته عنوان کرد.

وی گفت: در بخش دل‌نوشته به ترتیب حمید عبداللهی ( عضو هیات علمی علوم پزشکی کرمان)، شیما شهیدی و رضا اسحاقی ( دانشجوی فرهنگیان کرمان) انتخاب شدند.  در این بخش همچنین  خانم دنیا اسکندر زاده از تهران، زهرا سعید زاده و زهرا وزینی از دانشگاه فرهنگیان همدان به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.

وی سعید نجاتی از قم، فاطمه درستکار از دانشگاه کاشان و ریحانه مهدویان از مشهد را جزو نفرات برتر بخش فیلم اعلام کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت  جشنواره نماز و نیایش 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت جشنواره نماز و نیایش ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت جشنواره نماز و نیایش اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کرونا و مدافعان سلامت فرهنگی و هنری نماز حجت الاسلام جشنواره ملی نفرات برتر دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما