Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  اصغر مکارم روز شنبه در نشست شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه سال گذشته ۱۱ واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مستقر بودند، گفت: از این تعداد یک واحد به دلیل عدم ارتقا  از مرحله پیش رشد به رشد حذف، سه واحد در مرحله پیش رشد و هفت واحد فناور این دانشگاه از مرحله پیش رشد به رشد ارتقا یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اولین نشست شورای فناور دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۲ واحد فناور تصویب و به واحدهای فناور اضافه شدند.

مکارم  ادامه داد: با تصویب این واحدهای فناور جدید، تعداد واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به ۱۲ عدد ارتقاء یافت.

حمایت از واحدهای فناور

رئیس سازمان صمت جنوب کرمان هم از حمایت واحدهای فناور این منطقه خبر داد و گفت: این سازمان آماده معرفی واحدهای فناور متقاضی دریافت تسهیلات است.

مسلم مروجی با بیان اینکه هیچ محدودیتی در زمینه ارایه تسهیلات به واحدهای فناور نداریم، افزود: با هماهنگی های انجام شده در شهرک های صنعتی منطقه جنوب کرمان زمین در اختیار واحدهای فناور متقاضی قرار داده می شود.

وی ادامه داد: در راستای حمایت از پژوهشگران و فناوران مجوز فعالیت طی یک روز صادر می شود.

انعقاد تفاهم نامه برای حمایت مالی از واحدهای فناور

معاون تحقیقات و فناوری علوم‌پزشکی جیرفت نیز از انعقاد ۲ تفاهم نامه در راستای حمایت مالی از واحدهای فناور این دانشگاه خبر داد و گفت: این تفاهم نامه با صندوق پژوهش و فن آوری استان کرمان و صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی سلامت تهران برای حمایت مالی از واحدهای فناور منعقد شد.

فاطمه سیدی عملکرد واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به نوپا بودن فعالیت مرکز رشد جیرفت این عملکرد خوب بوده است.

وی ادامه داد: سال گذشته واحدهای فناور این دانشگاه در فن بازار ملی سلامت تهران  بین ۶۲ دانشگاه موفق به کسب مقام ششم این رقابت شد.

حمایت از توسعه کسب و کارهای جدید

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: این مرکز با ارائه خدمات حمایتی به دنبال ایجاد و توسعه کسب و کارهای جدید توسط کارآفرینانی است که در قالب واحدهای نوپای فعال، در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارند.

غلامعلی حقیقت افزود: شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در کارآفرینی، توسعه فناوری و به تبع آن ارزش افزوده و رونق اقتصادی نقش بسیار موثری دارند.

وی به طرح های تصویب شده در اولین نشست شورای فناور دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی سال جاری اشاره کرد و گفت: این طرح ها شامل معرفی سه واحد فناور زرطب، کیسان گستر سبزواران و کیسان گستر سورنا جهت دریافت تسهیلات مالی از صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان است.

وی افزود: در این شورا پیگیری ثبت شرکت سه واحد فناور مستقر در مرکز رشد و برگزاری وبینارهای آموزشی در خصوص کارآفرینی، ثبت پتنت و آشنایی با روند دانش بنیان شدن شرکت‌ها  به تصویب رسیدند.

مدیر توسعه فناوری سلامت از ایده های نوآورانه و محصول محور حوزه سلامت توسط اساتید، کارمندان و دانشجویان و عموم مردم جنوب کرمان جهت همکاری و ورود و استقرار به مرکز رشد دعوت کرد.

برچسب‌ها جیرفت علمی دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جیرفت علمی دانشگاه جیرفت علمی دانشگاه اخبار کنکور مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت واحدهای فناور واحد فناور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد