Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@09:25:38 GMT

تخت های بخش مراقبت های ویژه جنوب کرمان ۲ برابر شد

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۵۷۵۵

تخت های بخش مراقبت های ویژه جنوب کرمان ۲ برابر شد

به گزارش ایرنا ، دکتر اصغر مکارم روز دوشنبه در نشست با امام جمعه جیرفت اظ با اشاره به اینکه  این افزایش تخت در شرایط کرونایی انجام شده ، تصریح کرد: هم اکنون ۸۰۰ تخت فعال بیمارستانی در منطقه جنوب کرمان فعال بوده و تمامی تجهیزات ضروری برای بخش های کرونایی بویژه اکسیژن ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه در شرایط کرونایی توجه ویژه ای به امکانات زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شد، از اجرای ۲۰۰ طرح زیرساختی در بخش بهداشت و درمان هفت شهرستان جنوبی استان کرمان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکارم اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور بوده که تمامی خانه های بهداشت مورد نیاز منطقه خود را احداث کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از افزایش ۲ و نیم برابری تخت های بخش اورژانس بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و این موفقیت ها را نتیجه تلاش و پیگیری مجموعه همدل این دانشگاه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه ۵۴ پزشک متخصص برای خدمت رسانی به منطقه جنوب کرمان جذب شده ، اظهار داشت: جذب این تعداد پزشک متخصص خدمتی ماندگار در جنوب کرمان است.

 مکارم به ظرفیت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه را ۷۰ عدد برشمرد و گفت: با تلاش اعضای هیات علمی این دانشگاه پنج دوره دانشجوی پزشکی از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

وی به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و گفت: با تلاش شبانه روزی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوِیژه کادر درمان جمعیت آمار ومرگ ومیر منطقه جنوب کرمان به نسبت کشور پایین بوده است.

دکتر مکارم ورود روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ کامیون حمل بار محصولات کشاورزی از نقاط مختلف کشور در منطقه جنوب کرمان، هم مرزی این منطقه با استان های مرزی با وضعیت قرمز، هرمزگان و سیستان و بلوچستان) و ساکن شدن و تردد افراد غیربومی از استان های همجوار در مناطق یلاقی ساردوئیه را از جمله مشکلات این منطقه در مقابله با ویروس کرونا برشمرد.

امام جمعه جیرفت در این دیدار گفت: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با سرعت بالا در حال عبور از عقب ماندگی های منطقه جنوب کرمان بوده  که این موضوع جای تقدیر و تشکردارد.

حجت الاسلام میثم تارم ضمن قدردانی از عملکرد مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: این مجموعه به لطف خدا و تلاش مجموعه به توفیقات بسیار خوبی دست یافته که امیدواریم هر روز شاهد پیشرفت مجموعه باشیم.

وی حفظ سلامت و بهداشت جامعه را وظیفه مهم مجموعه علوم پزشکی برشمرد و گفت: با تلاش های شبانه روزی و اقدامات شایسته این مجموعه شاهد مدیریت ویروس منحوس کرونا در منطقه جنوب کرمان بوده ایم.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی جیرفت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی جیرفت منطقه جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۵۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • خودرو پژو در جیرفت طعمه حریق شد
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان