Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر مکارم گفت: زندگی تجمعی در  فصل گرما یکی از دلایل افزایش کرونا است و این مقاومتی که در موج جدید کرونا وجود دارد دلیل عمده آن شیوه زندگی ما در فصل گرما ست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، عصر امروز ۱۹ خرداد نشست شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سالن ابن سینا جیرفت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




«اصغر مکارم» در این نشست، گفت: مسئله‌ای که همچنان یکی از مشکلات عمده ما است و منابع و نیروی دانشگاه علوم پزشکی را مصروف خود کرده، مدیریت بیماری کرونا است، متاسفانه پیکی که در حال حاضر در منطقه درگیر آن هستیم این موج نزولی نیست اگر چه خیلی افزایشی نیست اما انتظار ما این بود که روند ابتلا کاهش یافته و وضعیت به حالت عادی برگردد و این امر محقق نشد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به دلایل مقاومت بیماری در منطقه، افزود: اولین دلیل کم توجهی عده‌ای از سیاستگذاران، مسئولین و مردم است که همگی دوز حساسیت ها را کم کردند و موجب شده تا الان کرونا وجود داشته باشد، به هرحال باید با آن زندگی کرد، حذف بیماری ممکن است مدت ها طول بکشد و اگر با کرونا زندگی کرده و بر آن غلبه کنیم، هنر است نه این که کرونا از ما کشته سازی کند.


وی با بیان این مطلب که عادی انگاری در بین مردم مرسوم شده و این به ما لطمه وارد می کند، عنوان کرد: مسئولین محلی باید کمک کنند تا شرایط لازم فراهم شده و اپیدمی پایان یابد.


مکارم تجمعات خانواده ها با توجه به گرمای هوا در افزایش آمار منطقه، موثر دانست و خاطرنشان کرد: زندگی تجمعی در  فصل گرما یکی از دلایل افزایش کرونا است و این مقاومتی که در موج جدید کرونا وجود دارد دلیل عمده آن شیوه زندگی ما در فصل گرما ست.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ابراز کرد: نقش مردم برای کنترل بیماری هنگامی که از برگزاری تجمعات خانوادکی پرهیز کنند، پررنگ‌تر می‌شود چرا که تجمع ها در محیط سربسته باید توسط  مردم کنترل شود و آنها باید فعلا جمع های خانوادگی را کنار بگذارند اگر چه قبل از کرونا همواره ما به دنبال فراهم کردن زمینه برای این دورهمی های خانوادگی بودیم اما در شرایط امروز کرونا این تجمع یک ضرر  برای حفظ جان همنوعان محسوب می شود.


وی تصریح کرد: آمار بیماری کرونا در جنوب کرمان نشان می دهد که ما در کنترل تجمع های غیرقانونی موفقیتی نداشتیم مراسم عزا و عروسی به شکلی برقرار هستند همه این عوامل موجب شده تا آمار کرونا در طول ۲ ماه اخیر همچنان در خیزی صعودی حرکت کند.


مکارم اضافه کرد: شرایط فرهنگی جامعه ما بدین گونه است اما باید در حوزه بهداشت و پیشگیری بیشتر حرکت و تلاش کنیم تا آمار بیماری در منطقه سیر نزولی پیدا کند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ضمن تاکید بر تشدید نظارت در مناطقی که ترددهای بالایی با استان های همجوار همچون استان هرمزگان دارند، بیان کرد: با توجه به تردد مردم این مناطق باید حساسیت بیشتری در کنترل بیماری توسط کارشناسان بهداشتی صورت گیرد چرا که اگر حساسیت بر نظارت و کنترل این مناطق وجود نداشته باشد می‌تواند مهمترین عامل افزایش آمار بیماری در جنوب کرمان باشد.


وی با اشاره بر اهمیت رعایت دستورالعمل های بهداشتی در حین فعالیت ها و تبلیغات انتخاباتی، عنوان کرد: مردم حق دارند در سرنوشت خود تاثیرگذار باشند و مسئولین نیز باید این فضا را فراهم کنند.


مکارم در خاتمه تاکید کرد: انقلاب اسلامی بعد از 42 سال پابرجا بوده و این دستاوردی است که به راحتی به دست نیامده مشارکت مردم در انتخابات بسیار مهم است، اگر دشمن به دنبال با مشکلات اقتصادی مشارکت مردم در انتخابات را پایین بیاورد سخت در اشتباه است.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا بیماری کرونا ویروس کرونا کرونا دانشگاه علوم پزشکی جیرفت فصل گرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۷۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند