Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ علی اصغر خیرخواه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مرکز ناباروری را در راستای اهداف فرزندآوری ضروری دانست و گفت:راه اندازی مرکز نازایی جنوب کرمان را برای اولین بار در این منطقه خدمتی ماندگار برای مردم خواهد بود زیرا با راه اندازی این مرکز مردمان جنوب کرمان مجبور نیستند جهت د دریافت خدمات ناباروری به استان همجوار و دیگر مناطق مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هزینه های مرکز ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرد، افزود: هزینه مراجعه کنندگان بسیار کم می شود و این خدمتی بزرگ به مردم منطقه بوده چرا که خدمات را در منطقه خود با کمترین هزینه دریافت می کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به سفر ریاست محترم جمهور به مناطق سیل زده اشاره کرد و ضمن تشکر از همراهی و همدردی حجت الاسلام رئیسی با مردم مناطق سیل زده جنوب کرمان گفت: با تمام توان و تلاش به مردم مناطق سیل زده خدمت رسانی می کنیم.

وی با بیان اینکه قبل از سیلاب اخیر اعضای ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در آماده باش کامل بودند، گفت: در سیلاب اخیر تیم های بهداشتی در مناطق سیل زده حاضر و خدمات رسانی می کردند.

وی افزود: معاونین بهداشتی و درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی جریان سیلاب اخیر در مناطق سیل زده حاضر بودند و از نزدیک خدمات رسانی به مردم سیل زده را رصد می کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به برنامه ریزی دقیق این دانشگاه در جریان سیلاب اشاره کرد و از هدف گذاری قبل و بعد از سیلاب خبر داد و گفت: تیم های بهداشتی در مناطق سیل زده حاضر و در حال خدمت رسانی هستند.

وی با بیان اینکه پیش بینی های لازم برای جلوگیری ازشیوع بیماری های عفونی و منتقله از آب و غذا انجام شده است، اظهار کرد: نگاه عدالت و تعالی سلامت بعنوان شعار وزرات بهداشت  مورد توجه جدی است.

وی با بیان اینکه استفاده حداکثری از امکانات علوم پزشکی برای خدمت به مردم انجام شود، بر صرفه جویی و حفظ بیت المال تاکید کرد.

وی افزود: نگاه وزارت بهداشت به مناطق محروم‌ و ایجاد عدالت است لذا در این راستا خانه های بهداشت تکمیل و به بهره برداری می رسند.

 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر احتمال ایجاد موج دیگری از کرونا تاکید کرد و گفت: مردم سوش جدید کرونا(امیکرون) را جدی بگیرند و از عادی انگاری و سهل انگاری خودداری کنند.

وی با بیان اینکه پیشگیری بر درمان مقدم است، اظهار داشت: مردم حتما واکسیناسیون کرونا را انجام دهند و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

وی بهترین راه مقابله با کرونا را واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی عنوان کرد و به اطلاع رسانی بیشتر برای افزایش مشارکت مردم در این زمینه تاکید کرد.

منبع: ایسنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بارداری زنان کرمان باروری نازایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مناطق سیل زده جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۶۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • (ویدئو) سیل و فروریختن یک سد در جنوب برزیل
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • افغانستان نفت روسیه را به جنوب آسیا منتقل می‌کند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور ؛ این استان‌ها هشدار نارنجی دریافت کردند