Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اصغر خیرخواه شبانگاه یکشنبه در نشست شورای مدیران این دانشگاه ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر افزود: افزایش قابل توجه موارد مبتلا به کرونا در جنوب کرمان یک هشدار بسیار بزرگ و جدی است.

وی تصریح کرد: موارد سرپایی بیماران مبتلا به کرونا در جنوب کرمان به ۵۰۰ بیمار و موارد بستری به بیش از ۱۲۰ بیمار رسیده و همچنان در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به افزایش آمار بیماران کرونایی بستری در بخش اطفال بیمارستان های منطقه جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: مدیران و روسای بیمارستان ها آمادگی لازم را در تمام بخش ها بویژه بخش اطفال ایجاد کنند زیرا با توجه به وضعیت موجود ممکن است بخش های اطفال نیاز به بخش اضافه و مکمل داشته باشند.

وی افزود: تدابیر لازم برای ایجاد بخش اضافه و مکمل اطفال در بیمارستان های جنوب کرمان اندیشیده شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، افزایش تعداد مبتلایان به کرونا را نتیجه سهل انگاری دانست و گفت: هشدارهای لازم در این زمینه داده شده اما آمارها بیانگر رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی توسط آحاد مختلف جامعه است.

وی اظهار داشت: به صورت اصولی دستورالعمل های حوزه بهداشت و درمان عملی شده و جایی که لازم بوده مدارس و تجمعات را تعطیل کردیم.

خیرخواه بر تامین تجهیزات و داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی جنوب کرمان تاکید کرد و افزود: در بیمارستان ها به گونه ای عمل شود که برای مقابله با پیک احتمالی آمادگی همکاران حفظ و بخش های مورد نیاز راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه تکمیل واکسیناسیون اهالی جنوب کرمان علیه کرونا از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی جیرفت است، گفت: مردم هرچه سریعتر برای دریافت دز سوم واکسن مراجعه کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: با وجود هشدارهای داده شد در روزهای اخیر سویه جدید کرونا به سرعت شهرها و جمعیت ها را درگیر کرده و آمار طی یکی 2 هفته اخیر به صورت کاملا تصاعدی  افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه رنگ بندی شهرها تغییر کرده است، گفت: متاسفانه دیروز شهرستان جیرفت هم از نظر شیوع کرونا وضعیت قرمز پیدا کرده است.

وی افزود: هشدارهای لازم داده شده اما همچنان عادی انگاری که در پیک های قبلی شاهد بودیم، وجود دارد که موجب درگیری افراد شده است. 

خیرخواه با بیان اینکه مراکز ۱۶ ساعته جنوب کرمان فعال هستند، گفت: علاوه بر هشت مرکز فعال در منطقه 6 مرکز ۱۶ ساعته رزرو نیز تعریف شده که آماده هستند در صورت افزایش آمار به عنوان مراکز دوم و سوم فعال شوند تا باعث شلوغی مراکز نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به اقدامات انجام گرفته در راستای تکمیل طرح های نیمه تمام دانشگاه اشاره کرد و گفت: هیچ طرح بهداشتی و درمانی قبل از تکمیل ۱۰۰ درصدی افتتاح نخواهد شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی جیرفت محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی جیرفت محدودیت های کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی جیرفت محدودیت های کرونا دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیمارستان ها جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۰۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، افزود: حدود ۱۵ درصد افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز، گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • خودرو پژو در جیرفت طعمه حریق شد
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • ۲۳ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا