Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسئول برگزاری این طرح شامگاه یکشنبه در این آئین اظهار داشت: در این برنامه غرفه های تخصصی و مشاوره ای دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با عنوان جوانی جمعیت با ارائه کلیپ های آموزشی و بروشور نسبت به آگاهی شهروندان از عواقب پیری جمعیت می پردازند.

محمود مجاز افزود: همچنین غرفه های مشاوره ای بهزیستی جیرفت تحت عنوان مقابله با آسیب های اجتماعی مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اجرای هنرمندان حوزه تئاتر در مبحث فرزند آوری و جوانی جمعیت و تاثیر داشتن فرزند و چندفرزندی بر روحیه خانواده از دیگر برنامه های موسسه می باشد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از حمایت طرح های پژوهشی افزایش جمعیت و فرزندآوری خبر داد و گفت: این طرح ها در زمینه مالی و تصویب طرح ها حمایت می شوند.

هدیه عسکر پور افزایش جمعیت و فرزندآوری را یکی از مسایل مهم پیش روی کشور عنوان کرد و گفت: طرح های پژوهشی افزایش جمعیت و فرزندآوری بدون مطرح شدن در شورای پژوهشی تصویب و در در بخش مالی حمایت می شوند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزایش میانگین سنی جامعه را زنگ خطری دانست و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی طی سال های اخیر بر اساس شرایط کشور تاکید زیادی در زمینه افزایش جمعیت و فرزندآوری داشته اند که این موضوع نشان از اهمیت این بخش است.

عسکرپور تاکید کرد: معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از تمامی ظرفیت خود در بخش طرح های تحقیقاتی از طرح های افزایش جمعیت و فرزندآوری حمایت می کند.

وی ادامه داد: طرح های تحقیقاتی در زمینه افزایش جمعیت نقش مهمی در ریل گذاری سیاست ها و فرهنگ سازی این بخش دارد از این رو اعضای هیات علمی و جامعه دانشگاهی در این زمینه مشارکت کنند.

وی تصریح کرد: مهمترین اقدام در مسیر ایران جوان و سالم، تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه افزایش جمعیت و فرزندآوری است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به طرح های تحقیقاتی افزایش جمعیت در این معاونت اشاره کرد و گفت: سه طرح تحقیقاتی در زمینه افزایش جمعیت و فرزندآوری در این معاونت تصویب شده است.

وی عناوین طرح های تحقیقاتی این معاونت را در زمینه افزایش جمعیت و فرزندآوری را شامل فرزندآوری و افزایش جمعیت از دیدگاه قرآن کریم، بررسی نگرش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در زمینه جمعیت و فرزند آوری و عوامل پیش بینی کننده مهارت فرزندپروری بر اساس سازه های مدل فرآیند عمل بهداشتی در مادران جیرفت و کرمان اعلام کرد.

مدیر عامل شرکت فناوران هفت اقلیم فالیز از ایجاد سامانه هوشمند کشاورزی گفت: با استفاده از فضای مجازی و اینترنت در قالب نرم افزاری با کاربری بسیار ساده (سامانه هوشمند فالیزنت )برای عموم افراد جامعه در  فضایی ایمن و تخصصی زمینه را برای معرفی کشاورزان و فعالان این بخش جهت معرفی محصولات تولیدی خود در  بازارهای داخلی  و خارجی و همچنین دسترسی سریع به کالا، مشتری، خدمات و ...را مهیا ساخته است.

 امیرحسین نادری افزود: کارشناسان ما با ارائه کارت هوشمند و همکاری در  برندسازی محصولات در استفاده  تولید کنندگان (زراعت باغبانی و گلخانه داران، دام، طیور و شیلات) و فعالان این بخش(حمل و نقل، صنایع بسته بندی، سردخانه دارن ) را پشتیبانی و همراهی خواهند کرد.

وی هدف از راه اندازی این سامانه را معرفی کشاورز و محصولات کشاورزی به بازارهای جهانی برشمرد و گفت: در این نرم افزار کشاورز به بازار هدف معرفی و بازارهدف از ظرفیت های کشاورزی منطقه جنوب کرمان مطلع می شود.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح طرح جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح طرح جیرفت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح طرح جیرفت زمینه افزایش جمعیت و فرزندآوری طرح های تحقیقاتی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا فخاری،استاندار تهران در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی در گفتگویی که با ایسنا داشته، افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902614

دیگر خبرها

  • نجم‌الدین شریعتی:ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • مشکلات طرح جوانی جمعیت از زبان یکی از مادران مشمول طرح
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • جوان‌ها باعث پیشرفت‌های علمی بزرگ ایران هستند