Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از نظارت و تکمیل شبکه آبرسانی در جنوب کرمان خبرداد.

دکتر علی اصغرخیرخواه در جلسه بررسی فرسودگی سیستم آبرسانی و شبکه مناطق جنوب استان کرمان با اشاره به اهمیت سلامت آب شرب در سلامت جسم و روح اظهار کرد: آب از نیازهای فیزیولوژیک بدن است و از هر منبعی استفاده شود، باید سالم باشد، متولیان امر باید آب سالم و بهداشتی توزیع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کنار شبکه آبرسانی و سالم سازی با کلر باید مراقبت شود و سیستم شکستگی نداشته باشد تا آب سالم به دست مردم برسد، افزود: با توجه به پراکندگی جمعیت در  برخی مناطق جنوب کرمان در موارد معدود ممکن است امکان آبرسانی از طریق شبکه نباشد و از طریقی مانند چشمه، چاه و ...  آب مصرف کنند که حتما باید کلر زنی را از طریق کارشناس بهداشت محیط آموخته و با دریافت کلر آب سالم استفاده کنند.

خیرخواه  اظهار کرد: وجود آب سالم در مصرف روزانه اهمیت بسیاری دارد و مردم و متولیان بهداشت و آب و فاضلاب در این موضوع باید به اطمینان برسند که آبی  که مردم استفاده می کنند سالم است که در این راستا نقش حوزه بهداشت در تامین آب شرب سالم  نظارتی است، ضمن اینکه ارتباطات بین بخشی وجود دارد در حوزه بهداشت و درمان در کنار خدمترسانی به مردم متولی سلامت مردم هستیم، هر جا  مولفه ای باشد که سلامت مردم را به خطر بیاندازد، بایستی حضور داشته باشیم و در نظم دهی به آن خدمت کمک میکنیم تا سرعت و کیفیت خدمت رسانی ارتقا یابد.

وی افزود: از نمونه بارز این موارد بحث سلامت آب جنوب کرمان  است که نظارت مداخلاتی داشتیم و منجر به برگزاری جلساتی شد که نتیجه آن مشارکت برای حل مشکل آب شرب شهرستان رودبار و سایر شهرستانهای منطقه شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه این جلسات در چند موضوع کلیدی و مهم توزیع آب از طریق شبکه در مواردی که فاقد شبکه هستند، رفع فرسودگیها و بررسی و متعادل کردن عناصر معدنی که در برخی موارد وجود دارد، برگزار شد، گفت: در جنوب کرمان  بعد از انقلاب برای تامین آب شرب سالم خدمات بزرگی انجام شده است و به جز شهرستان رودبار بقیه شهرستانهای بالای ۹۰ درصد دارای آب لوله کشی هستند و ۱۰ درصد هم به وسیله تانکر آبرسانی می شود که در شهرستان رودبار به خاطر پراکندگی جمعیت هنوز به اندازه سایر شهرستانهای منطقه شبکه آبرسانی کامل نیست.

 خیرخواه عنوان کرد: طی برنامه ریزی صورت گرفته در سال جاری با همکاری وزارت نیرو، آب و فاضلاب، وزارت بهداشت، استانداری، سپاه و هلال احمر و برخی از خیران پروژه هایی در دستور کار قرار دارد که طی یک برنامه زمانبندی ۲ تا سه ساله پوشش آبرسانی شبکه ای در شهرستان رودبار حداقل به بیش از ۹۰ درصد برسد تا سلامتی مردم از ضریب اطمینان بیشتری برخوردار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها جنوب کرمان آبرساني شهرستان رودبار شبکه آبرسانی جنوب کرمان آب سالم آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران

 حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آیین گرامیداشت روز ماما گفت: در حوزه سلامت نیرو‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارند، اما در فرآیند مامایی، سلامت نوزاد و مادر باردار حائز اهمیت است و بر همین اساس فضیلت در شغل مامایی دو چندان است، ماما علاوه بر اینکه وظیفه کمک به دنیا آوردن نوزاد را بر عهده دارد در آگاهی بخشی و آرامش مادر نیز نقش موثری بر عهده دارد.

وی ادامه داد: ماما‌ها در رسیدن به دستاورد‌هایی مانند کاهش مرگ مادران و نوزادان، ترویج تغذیه با شیر مادر نقش قابل قبولی بر عهده داشته اند.

وی گفت: خوشبختانه با اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته علیرغم افزایش در تعداد مادران باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه، کاهش قابل توجه به میزان ۲۵ درصد در مرگ و میر آنان در شهر‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به ثبت رسید و این ثمره مجاهدت و تلاش‌های شبانه روزی جامعه مامائی و متخصصین محترم زنان و زایمان است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علیرغم همه این پیشرفت ها، اما هنوز هم دارای نقطه ضعف‌هایی هستیم و برخی مداخلات بسیار جزیی و اثر بخش ممکن است منجر به نتایج بسیاری مطلوب تری شود.

وی عنوان کرد: توسعه و ترویج زایمان بدون درد یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای استان سیستان و بلوچستان است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ترویج فرهنگ زایمان طبیعی و ترغیب هرچه بیشتر مادران باردار به این امر و بالا بردن میزان سلامت مادر و کودک در گرو توسعه و راه اندازی واحد‌های زایمان بدون درد در زایشگاه‌ها است.

زهرا ابراهیمی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: از فعالیت‌های انجام شده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه جوانی جمعیت که در واقع می‌توان گفت عملکرد مطلوبی داشته اند تقدیر و قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای نرخ باروری زیادی در سطح کشور است و باید حواسمان باشد و بر نامه ریزی دقیقی صورت گیرد تا در شیب نزولی قرار نگیریم.

خانم ابراهیمی افزود: ماما‌ها نه فقط در حوزه سلامت بلکه در حوزه امیدآفرینی هم در جامعه نقش آفرینی می‌کنند و می‌توانند با شیوه بیان خودشان مادران را به فرزند آوری ترغیب کنند.

دکتر محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: تمام تلاش‌های هیئت رئیسه رئیسه دانشگاه در راستای رفع کمبود‌ها و چالش‌های جامعه مامایی است.

وی ادامه داد: در سال گذشته اقدامات خوبی جهت جذب ماما در زاهدان انجام شد و در حال حاضر هم مجوز جذب تعدادی ماما جهت شهرستان سراوان صادر شده است که بزودی وارد سیستم خواهند شد.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که اداره مامایی و دفتر پرستاری به صورت ویژه در دستور کار قرار دارند تعرفه‌های خدمات مامایی است که پیگیری‌های مرتبط از تهران در حال انجام است و امیدواریم به زودی به سرانجام برسد.


خانم لیلا عرب نژاد رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کادر مامایی یکی از کنشگران فعال حوزه جوانی جمعیت و خانواده محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: مادر واژه مقدسی معادل صبر، ایثار و شکیبایی است و ماما‌های عزیز همواره همراه لحظات شیرین و ماندگار تولد نوزاد و حامی مادران عزیز هستند.

وی افزود: سیستان بلوچستان بالاترین میزان زاد و ولد را در سطح کشور دارد و ماما‌های این استان جزو پرکارترین ماما‌های کشور محسوب می‌شوند.

قابل ذکر است مراسم گرامیداشت روز ماما صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن همایش‌های پردیس علوم پزشکی به همراه برنامه‌های شاد برگزار و از تعدادی از ماما‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر و قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد